Umiddelbart ikke meget!
Men begge dele vækker sanser, og da jeg forleden blev bekendt med de her trøfler af den sunde slags, var jeg ret begejstret og gik straks i gang med at prøve dem af.
Så hvorfor ikke lade smagssansen få sig een på opleveren?
Her har du opskriften – og jeg går selvfølgelig ind for, at råvarerne er økologiske, da alt andet ikke giver mening for mig 🙂
1 dåse butterbeans (hvide bønner, som jeg normalt slet ik’ bryder mig om, men ingen kan smage deres tilstedeværelse)
130 g. stenfri dadler
3 spsk kakao
2 spsk citronsaft
1 dl. vand
1 dl. rugflager
En skvat rom eller romessens
Det hele rører sammen i røremaskinen, massen røres sammen og rulles til kugler i mundrette bidder og trilles i kokos.
Sååå lækkert…. Næste gang vil jeg måske tilføje en skvat hindbærmarmelade som prikken over i’et, uhm.